Miracol! Radu Beligan a ajuns la capătul bătrâneții și a început să întinerească

Teatrul românesc a primit cea mai bună veste din ultimele milioane de ani! Datorită unui fenomen neelucidat, se pare că celebrul bătrân Radu Beligan pur și simplu nu mai poate îmbătrâni, ba, mai mult, vârsta sa matusalemică a început să se micșoreze. Câțiva savanți de la Institutul de Paleontologie și Paranormal din Gorj au încercat să explice fenomenul.

„Îl studiem pe Radu Beligan de multă vreme, ca să aflăm mecanismele care l-au adus la o vârstă atât de înaintată. În urma ultimelor analize, am observat că, în ultimul an, actorul a întinerit cu un an”, a declarat reputatul savant Decebal Popescu.

“Noi asemănăm acest fenomen cu celebra teorie care spune că universul se va extinde până într-un punct maxim, după care va reveni la starea inițială. Nu știm însă dacă se aplică aici, având în vedere că Radu Beligan este mai bătrân decât universul, și s-ar putea să funcționeze după alte legi”, mai spune acesta.

Conform cercetătorilor, Radu Beligan va începe un amplu proces de întinerire, urmând să ajungă, în câteva miliarde de ani, la vârsta zero, atunci când se va naște din nou, pentru a încânta noi generații de iubitori ai teatrului și a-l susține pe un eventual urmaș al lui Victor Ponta.

27 februarie 2015 15:02

Alte articole

Vezi mai mult