Miracol! Un român a găsit toiagul lui Arsenie Boca, care are +12 la Attack și Resurrection Spell

Norocul a picat pe capul unui român mai rapid ca o ploaie de meteoriți cu haste când acesta a descoperit, în spatele blocului, un toiag ce ar fi aparținut lui Arsenie Boca. Inițial nu a a știut ce miracol s-a întâmplat dar, când a trebuit să alunge cu el o ceată de câini ce-l amenințau, a descoperit puterile nemăsurate ale toiagului.

„Din prima lovitură am spart trei câini. Apoi am rotit de mâner și am făcut din cadavre trei scheleți care m-au apărat de restul haitei. Excelent pentru că eu oricum nu aveam damage-ul mare, sunt mai mult pe defense”, a spus norocosul câștigător al toiagului.

Acesta spune că îi va fi extrem de folositor petnru a coborî în Beci 2, unde sunt adevăratele chest-uri cu valori, dublu bonus și dublu coins. „În Beci 1 intră orice fraier și, de obicei, nu găsești decât murături. Acum, cu toiagul magului Arsenie Boca voi fi de neoprit!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

6 mai 2015 15:05