Vasluienii nu sunt cunoscuți în lume doar pentru talentul extraordinar în ceea ce privește consumul de alcool, ci și pentru capacitatea de a scoate alcool din piatră seacă, sau, mai greu, de a-l extrage din berea cu lămâie. Astfel, deși celebra băutură pentru femei, dar și pentru bărbații cu vagin nu conține nici măcar o moleculă de alcool, un vasluian a reușit totuși să scoată alcool din ea.vasluian_bere_lamaie_alcool.jpg

"Sincer să vă spun, chiar nu pot să vă explic cum am făcut, pentru că este un proces extrem de complex, pe care nu mi-l amintesc, pentru că eram beat mangă. Chiar îmi notasem toți pașii într-o agendă, dar am folosit-o să aprind focul la cazan. Din păcate, nici concentrația de alcool din noua băutură nu poate fi verificată, pentru am băut-o imediat, dar puteți să mă credeți pe cuvânt, se știe că noi vasluienii suntem oameni de cuvânt, iar acest cuvânt este 'alcool'", a declarat Ghiocel Asimionesei, inventator și bețiv vasluian.

Aceasta nu este singura performanță a vasluianului. El a reușit să readucă la stadiul de lămâie concentrația de lămâie din bere, folosind însă fructul pentru a da pe gât o sticlă de tequilla.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Wednesday, 26.08.2015 14:02 IT & Știința

National Cinematografic