Miracol! Un vasluian a reușit să obțină alcool din bere cu lămâie

Vasluienii nu sunt cunoscuți în lume doar pentru talentul extraordinar în ceea ce privește consumul de alcool, ci și pentru capacitatea de a scoate alcool din piatră seacă, sau, mai greu, de a-l extrage din berea cu lămâie. Astfel, deși celebra băutură pentru femei, dar și pentru bărbații cu vagin nu conține nici măcar o moleculă de alcool, un vasluian a reușit totuși să scoată alcool din ea.

„Sincer să vă spun, chiar nu pot să vă explic cum am făcut, pentru că este un proces extrem de complex, pe care nu mi-l amintesc, pentru că eram beat mangă. Chiar îmi notasem toți pașii într-o agendă, dar am folosit-o să aprind focul la cazan. Din păcate, nici concentrația de alcool din noua băutură nu poate fi verificată, pentru am băut-o imediat, dar puteți să mă credeți pe cuvânt, se știe că noi vasluienii suntem oameni de cuvânt, iar acest cuvânt este ‘alcool'”, a declarat Ghiocel Asimionesei, inventator și bețiv vasluian.

Aceasta nu este singura performanță a vasluianului. El a reușit să readucă la stadiul de lămâie concentrația de lămâie din bere, folosind însă fructul pentru a da pe gât o sticlă de tequilla.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 august 2015 12:02
Citește mai mult despre: alcool bere cu lamaie inventator Vaslui vasluian

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult