Mister descifrat la Târgovişte. Nu era OZN, era noua maşină a amantei primarului, cumpărată din “salariu”

Nu mai credeţi în basme! Clipul viral cu aşa-zisul OZN văzut lângă Târgovişte conţine de fapt nu o navă spaţială, ci noua maşină a amantei primarului, un model nou, nemaivăzut în ţară, şi confundat cu un OZN de toţi săracii de pe internet. Maşina a fost cumpărată recent din economiile domnişoarei, care primeşte un salariu modest de la primărie, unde e angajată pe un post de comunicare şi relaţii cu publicul, dar în special cu primarul.

Primarul confirmă şi spune că a ajutat-o şi el pe domnişoară să aleagă noua maşina: “I-am luat cu cutie automată, normal. Am băgat-o în faţă la permis, că ea are un puţin daltonism. A oprit în câmp pentru că aşa e la noi în oraş, încă n-avem canalizare în toate cartierele, e natural”, declară primarul.

A fost dificil cu înmatricularea, că nu avea omologare pe reactorul de antimaterie, dar am sunat eu unde trebuia şi s-a rezolvat. Cârnaţii ăştia din presă ar trebui să tacă din gură. Dacă ei sunt săraci şi nu-şi permit, nu înseamnă că n-avem voie să circulăm cu ce vrem noi”, a spus primarul.

Scris de Ionut
4 ianuarie 2018 15:01
Citește mai mult despre: masina OZN Târgovişte

Alte articole

Vezi mai mult