Elon Musk clarifică misterul maşinilor Tesla care iau foc în mod spontan. Inventatorul american acuză că şoferii îşi uită telefoanele Samsung în cotieră şi acestea explodează. În prezent miliardarul discută cu Apple, ca să livreze fiecare Tesla cu un iPhone.tesla_parcare_foc.jpg

“Sunt şocat că aveţi bani de Tesla, dar vă zgârciţi la telefoane. Dai 100.000 de dolari pe maşină şi îţi iei o gioarsă de Samsung, despre care ştii că ia foc spontan?”, a adăugat Elon Musk. Elon a mai declarat că Tesla nu oferă garanţie în cazul în care în maşină este prezent un produs Samsung.

Şoferii ale căror maşini Tesla au luat foc se dezvinovăţesc, declarând că: “Nu era telefonul meu, am luat un sărac la autostop şi a uitat telefonul la mine în maşină”.

Acesta e motivul introducerii unui nou sistem de siguranţă pe Tesla, numit SWS, Samsung Warning System, care detectează dacă în maşină e vreun device Samsung, apoi trage pe dreapta, opreşte maşina, dă afară şoferul din ea, o închide şi afişează mesajul “Dispari, săracule!” pe bord.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 24.04.2019 17:18 IT & Știința

National Cinematografic