Mister elucidat! Maşinile Tesla care luau foc din senin aveau un Samsung în cotieră

Elon Musk clarifică misterul maşinilor Tesla care iau foc în mod spontan. Inventatorul american acuză că şoferii îşi uită telefoanele Samsung în cotieră şi acestea explodează. În prezent miliardarul discută cu Apple, ca să livreze fiecare Tesla cu un iPhone.

“Sunt şocat că aveţi bani de Tesla, dar vă zgârciţi la telefoane. Dai 100.000 de dolari pe maşină şi îţi iei o gioarsă de Samsung, despre care ştii că ia foc spontan?”, a adăugat Elon Musk. Elon a mai declarat că Tesla nu oferă garanţie în cazul în care în maşină este prezent un produs Samsung.

Şoferii ale căror maşini Tesla au luat foc se dezvinovăţesc, declarând că: “Nu era telefonul meu, am luat un sărac la autostop şi a uitat telefonul la mine în maşină”.

Acesta e motivul introducerii unui nou sistem de siguranţă pe Tesla, numit SWS, Samsung Warning System, care detectează dacă în maşină e vreun device Samsung, apoi trage pe dreapta, opreşte maşina, dă afară şoferul din ea, o închide şi afişează mesajul “Dispari, săracule!” pe bord.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 aprilie 2019 15:18
Citește mai mult despre: iPhone Samsung telefon tesla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult