Misterele planetei Pământ! La antipozi beţivii se clatină în cealaltă direcţie

Legile Universului încă nu au fost descifrate! Un studiu amplu făcut pe bețivii planetei arată lucruri interesante despre aceștia. Din cauza rotației Pământului, bețivii de la Ecuator sunt mai înalți decât cei de la pol. Bețivii din emisfera sudică se clatină în direcția cealaltă față de cei din emisfera nordică.

”Bețivii ecuatoriali cad mai încet decât cei de la latitudini mai mari, pentru că accelerația gravitațională e mai mică la ecuator”, susține etilologul Decebal Popescu. Acesta a constatat un risc de prăbușire mai ridicat la bețivii români sau canadieni, care de multe ori mai cad și pe gheață, unde forța de frecare e mai mică.

În privința bețivilor care se clatină invers, de multe ori au fost observați bețivi din Australia care se îmbrățișează în Centrul Vechi cu bețivi români, rezultatul fiind o spirală a bețivănelii. Decebal Popescu susține că tot din cauza rotației planetei noastre în fiecare zi asistăm la un val mexican al bețivilor lumii, care se ridică, beau și apoi se prăbușesc încontinuu, în funcție de fusul orar, dinspre est spre vest, urmărind soarele.

Scris de TNR
31 decembrie 2019 08:12
Citește mai mult despre: betivi

Alte articole

Vezi mai mult