This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Anul și mileniul acesta au fost bune pentru știință. Teoria undelor gravitaționale a lui Einstein a fost dovedită, s-au găsit leacuri pentru cancer și HIV, s-a lansat o rachetă reutilizabilă în spațiu. Dar toate acestea sunt umbrite de cel mai mare insucces al științei de până acum: încă nu s-a stabilit cum și de ce mai există trupa Talisman.

trupa-talisman.jpg

„Din datele adunate de cercetătorii noștri, trupa Talisman a compus o singură melodie, în mileniul trecut. Totuși, au trecut 20 de ani de atunci, trupa s-a destrămat cu mult tam-tam și, totuși, ea există în continuare și susține concerte. Asistăm, probabil, la un proces de trans-substanțiere sau de comprimare a timpului sub efectul gravitației. Să fie influența lui Jupiter atât de puternică încât să îndoaie timpul cu masa sa? Nu știm încă!”, a anunțat savantul Decebal Popescu, cercetător la Institutul de Fizică Cuantică de pe lângă Conservatorul București. 

Nici cercetările sociologice nu au găsit o explicație pentru acest fenomen ba, mai mult, din datele adunate a reieșit că trupa Talisman nu mai există de ani buni. „Ori asistăm la o farsă de mari proporții, în care primării și cluburi din țară anunță concerte Talisman fără să prezinte nimic, ori avem de-a face cu un caz de halucinație colectivă. Este unul din cele mai mari mistere ale științei, oricum ai aborda problema”.

Scris de Eftimie | Wednesday, 27.12.2017 10:33 IT & Știința

National Cinematografic