Misterele ştiinţei. Ne apropiem de 2018 şi savanţii încă nu au stabilit cum de mai există trupa Talisman

Anul și mileniul acesta au fost bune pentru știință. Teoria undelor gravitaționale a lui Einstein a fost dovedită, s-au găsit leacuri pentru cancer și HIV, s-a lansat o rachetă reutilizabilă în spațiu. Dar toate acestea sunt umbrite de cel mai mare insucces al științei de până acum: încă nu s-a stabilit cum și de ce mai există trupa Talisman.

„Din datele adunate de cercetătorii noștri, trupa Talisman a compus o singură melodie, în mileniul trecut. Totuși, au trecut 20 de ani de atunci, trupa s-a destrămat cu mult tam-tam și, totuși, ea există în continuare și susține concerte. Asistăm, probabil, la un proces de trans-substanțiere sau de comprimare a timpului sub efectul gravitației. Să fie influența lui Jupiter atât de puternică încât să îndoaie timpul cu masa sa? Nu știm încă!”, a anunțat savantul Decebal Popescu, cercetător la Institutul de Fizică Cuantică de pe lângă Conservatorul București.

Nici cercetările sociologice nu au găsit o explicație pentru acest fenomen ba, mai mult, din datele adunate a reieșit că trupa Talisman nu mai există de ani buni. „Ori asistăm la o farsă de mari proporții, în care primării și cluburi din țară anunță concerte Talisman fără să prezinte nimic, ori avem de-a face cu un caz de halucinație colectivă. Este unul din cele mai mari mistere ale științei, oricum ai aborda problema”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

27 decembrie 2017 11:12

Alte articole

Vezi mai mult