Mit demontat! Celebrul taur cu patru penisuri din Mizil era de fapt o vacă

Tristețe la Mizil, unde primul obiectiv turistic cu adevărat interesant din istoria orașului, celebrul taur cu patru penisuri, botezat Iustin, s-a dovedit a fi de fapt o vacă. Adevărul a ieșit la iveală chiar în această dimineață, când Miti a fătat un vițel perfect sănătos. Încă nu se știe cine e tatăl, dar primarul, în gospodăria căruia a trăit așa-zisul taur Iustin, e în orice caz foarte mândru de vițel.

Sutele de turiști care veneau să se pozeze cu Iustin și cele patru penisuri ale sale sunt oripilați de idee: ”Vreți să-mi spuneți că mândrețile alea de penisuri, pe care am pus mâna când mi-am făcut poza oficială cu Iustin sunt de fapt un uger dezgustător?”, a spus îngrozit Robert Acrișor, turist la Mizil.

Considerată o perversă îngrozitoare, care mulge taurul și face iaurt din materialul seminal, tanti Elefteria, care avea grijă de Iustin, s-a dovedit a fi o simplă babă care mulgea vaca, fără să-i bage în seamă pe idioții din Mizil, care au crezut că Iustin e taur. Tanti Elefteria a fost eliberată de la psihiatrie și în curând urmează să fie internați acolo toți locuitorii orașului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 ianuarie 2022 07:45
Citește mai mult despre: mizil Taur vacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult