Mit demontat. Dacă românii erau ospitalieri sigur ne vizitau extratereștrii până acum

Deși dintotdeauna românii au spus despre ei că sunt extrem de ospitalieri, cel mai probabil este vorba de o exagerare, dacă nu o minciună de-a dreptul. Și cel mai bun exemplu în acest sens este că niciun extraterestru nu ne-a vizitat țara. Dacă eram cu adevărat ospitalieri, colcăia de extratereștri prin România.

„Autostrăzi nu avem, într-adevăr, dar la spațiu aerian stăm bine, deci nu e ca și cum extratereștrii n-ar fi avut cum ajunge la noi. Și există povești despre prezența navelor extraterestre prin mai toate țările, numai în România nu. Dracului, până și la ruși s-au dus, numai la noi nu“, se plânge reputatul ufolog Decebal Popescu.

Se pare, totuși, că extratereștrii au suficient de naivi încât să creadă în ospitalitatea românească și ne-au vizitat acum mulți ani, dar cu rezultate dezastruoase pentru ei. Nava lor a fost dezmembrată în timp record și vândută la fier vechi, în timp ce soarta extratereștrilor a fost chiar mai crudă: au fost gătiți la proțap și mâncați cu mămăligă și mujdei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 februarie 2021 13:00
Citește mai mult despre: extraterestru român

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult