Modificări la WhatsApp după cumpărarea de către Facebook: Acum vei putea trimite şi citate din Paler

La nici câteva zile după ce a plătit jumătate din PIB-ul României pentru achiziţionarea aplicaţiei de mobil, Facebook a atenţionat că va face modificări importante în WhatsApp, ca să o facă mult mai prietenoasă cu utilizatorii. De exemplu, în România, aplicaţia va permite şi trimiterea de citate din Paler, automat, fără să mai fie nevoie de să le cauţi pe internet.

„Utilizatorul va putea, când nu are nimic de spus celui cu care comunică, să apese un buton şi, automat, în funcţie de subiectul discutat, să trimită un citat din Octavian Paler. În acest fel orice om va putea părea înţelept, profund, ba chiar atent la emoţiile interioare”, spune un reprezentant al Facebook.

Prin introducerea acestui nou „feature”, orice discuţie imbecilă se va putea transforma într-o dezbatere filosofică de magnitudine carpatică. „Testăm pentru moment, să vedem cum merge, şi apoi ridicăm un pic ştacheta: vom băga şi mesaje din Dan Puric, să simtă emoţie, nu vrăjeală”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

28 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult