Moldova va folosi tot curentul oferit gratis de România ca să facă Bitcoin

Republica Moldova nu-și bate joc de ajutorul pe care i-l oferă România. Moldovenii spun că tot curentul electric oferit din solidaritate de România va fi folosit ca să mineze Bitcoin și alte criptomonede, pentru că au auzit că acolo e viitorul. 

”Nu vom irosi curentul pentru iluminat public, încălzire sau electrocasnice. Ar fi stupid și incorect din partea noastră să aruncăm această resursă pe nevoile vremelnice ale populației. Nu. Noi vom crea criptomonede, care ați văzut că în timp se apreciază și încet-încet îi vom egala pe români la bogăție, dacă nu îi vom depăși de-a binelea”, spune Maia Sandu, președintele Republicii Moldova.

Ambițiile Moldovei sunt atât de mari încât moldovenii se laudă că vor arde inclusiv lemnele de foc, 138.000 metri cubi, ca să producă curent electric, pe care îl vor folosi tot ca să mineze Bitcoin: ”Noi frig am mai îndurat și îl putem combate cu vodcă sau vin. Păzea, Dubai, veți vedea ce hub financiar vom crea noi la Chișinău, de ni se va duce pomina!”, spune Vitali Rusnac, ministrul energiei din Republica Moldova.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
14 octombrie 2022 17:00
Citește mai mult despre: bitcoin curent Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult