Mowgli de la Rutieră! Un poliţist stă de atât de mult timp cu radarul în boscheţi că s-a sălbăticit

Viața lucrătorilor Ministerului de Interne nu e așa de ușoară cum pare. Polițiștii de la circulație trebuie să stea luni, poate ani întregi, cu radarul în boscheți pentru a prinde câțiva amărâți și activitatea asta te alienează constant. Este și cazul agentului principal Cosmin Zaharia care a stat atât de mult în pădure încât s-a sălbăticit și acum nu mai vorbește decât cu animalele. 

„Fiind vorba de un polițist, creierul lui nu are nevoie de glucoză așa că a supraviețuit doar cu ce găsește în zonă, rădăcini comestibile, jir și mici animale pe care le vânează. A început să înțeleagă și graiul animalelor, vorbește cu bufnița sau dihorul și, când are o problemă, acestea îi vin în ajutor ca un adevărat rege al animalelor”, a povestit Iancu Augustin, șeful echipei de biologi care l-a descoperit pe polițistul sălbatic.

Legendele locului spuneau de multă vreme de acest om. În nopțile cu lună plină se adunau lupii la marginea lacului Tâncăbești și urlau la lună iar agentul principal Zaharia venea și el și dădea drumul la sirenă și girofar, tot la lună. Specialiștii spun că acest sunet este unul și de împerechere dar și de dominare, de atenționare a celolalți polițiști sălbatici că acesta este teritoriul lui. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 mai 2017 09:02
Citește mai mult despre: radar rutiera salbatic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult