Muncitorii din Asia, momiți în construcții cu pretextul că vor juca Minecraft pentru adulți

De ce naiba ar veni cineva să muncească în România în construcții tocmai din Asia, când și acolo e o grămadă de treabă de făcut? Mass-media plătită de mafia imobiliarelor a mascat multă vreme adevărul până când o investigație de presă reală, făcută cu oameni care știu limbi asiatice, a scos la iveală totul. Aparent sute de mii de muncitori din Asia sunt momiți în România sub pretextul că vor juca Minecraft pentru adulți.

„Una este ce ni se arată în România, alta e ce se vede în Coreea de Sud sau Japonia, de unde vin majoritatea muncitorilor din construcții, nu din Nepal cum crede lumea. Acolo sunt bilboarduri imense care anunță preselecții dure pentru onoarea de a venit să lucrezi în construcții aici. Câștigătorul la construcții în România se întoarce în țară încununat de glorie, devine vedetă de televiziune iar femeile îi sar la picioare”, explică profesorul Michio Kaku, specialist în tehnologie și cultură asiatică.

Asta explică și de ce majoritatea muncitorilor sunt destul de piperniciți și nespălați, pentru că sunt de fapt copii asiatici de liceu, care sunt la fel ca adolescenții din toată lumea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 noiembrie 2019 13:11
Citește mai mult despre: minecraft

Alte articole

Vezi mai mult