Inventatorul american Elon Musk aruncă acuze grave la adresa României după ce ieri seară acesta a descoperit în nava lui spațială doi cetățeni români fără bilet. Aceștia au fost detectați în spatele nacelei, după bagaje, și au susținut că oricum ei acolo coborau. 

elon-musk-mainile-pe-cap.jpg

„Cum, nu e rata spre Isaccea? Dar mi-a spus doamna de la chioșc că să mă duc pe aici, să intru pe la poarta patru. Știu eu, păcatele mele, dacă m-am urcat pe racheta bună, acum toate arată la fel”, a declarat Marcel Gândac, unul din românii capturați pe navă.

Lansarea a fost amânată pentru câteva zile, oamenii lui Elon Musk susținând că trebuie dezinfectată iar toată nava, că oamenii au intrat încălțați în nacelă și și-au aruncat bagajele peste tot, au înghesuit aparatura electronică să facă loc pentru papornițe. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 28.05.2020 11:30 IT & Știința

National Cinematografic