De mâine va fi iar aglomerație în București pentru că se intră în săptămâna mare a Ateilor, prilej de sărbătoare, smerenie și rugăciune pentru comunitatea atee din România. Anul acesta vor fi aduse din Statele Unite moaștele sfântului Einstein, respectiv mustața acestuia, dar și moaște mai minore, cum ar fi urechile sf. Mucenic Tesla și degetul răposatului Stephen Hawking.

pelerinajlamustataluieinstein.jpg
„Este prilej de mare sărbătoare și primenire sufletească. Moaștele vor fi aduse de la aeroport până la locul de închinare, Institutul de Tehnică de Calcul, cu autobuzul, întrucât biserica noastră nu crede în condiții mai bune pentru obiecte sau oameni de valoare spirituală mai mare. De aceea patriarhul nostru face slujba în trening, de exemplu”, a declarat Adrian Macarie, vice-episcop al Ligii Atee din România.

Pelerinii veniți la închinare vor fi întâmpinați cu o mulțime de tarabe care vând literatură atee, cărțile lui Dawkins, ale lui Harari, Biblia Hazlie în format cartonat, precum și obiecte de cult cum ar fi ordinatoare făcute de meșterii populari, instrumente de muncă și de calcul, rigle, cronometre, echere sau compasuri.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 16.12.2018 11:50 IT & Știința

National Cinematografic