La doar 5 secunde după ce Facebook-ul a căzut în această dimineață, Lucian Mîndruță a intrat în sevraj. Disperat, a alergat pe scări și a bătut la toate ușile vecinilor, ca să le spună părerea lui despre ce se întâmplă în Ucraina, criza francului sau starea vremii. ”Pana intr-o zi a fost pace. Si de-a doua zi a fost razboi. Rusia poarta toata vina! Like si Share daca sunteti de acord” a urlat Mîndruță la cei care i-au deschis ușa.

mindruta_in_vecini.jpg Din păcate pentru el, în loc de Like-uri și Share-uri a primit de la vecinii săi doar vorbe mai puțin plăcute, de la ”Vorbește, bă, cu diacritice, că nu înțeleg nimic din ce zici” sau ”Nu mă interesează părerea ta!” până la agresivul ”Dă-te-n p*la mea, Mîndruță, că mi-ai trezit copilul! Taci dracului odată!”.

Asta însă nu l-a demoralizat pe Lucian. A pus mâna pe o portavoce și a mers la metrou, în Piața Unirii, unde s-a gândit el că ar putea avea cea mai mare audiență. N-a avut însă succes nici aici, fiind efectiv doborât la pământ și călcat în picioare de un val de corporatiști care navăleau de la stația Unirii 1 la stația Unirii 2, ca să ia metroul spre Pipera.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Tuesday, 27.01.2015 13:12 IT & Știința

National Cinematografic