NASA a găsit o civilizaţie extraterestră, dar sunt numai femei şi nu te poţi înţelege cu ele

Vești proaste de la Agenția Spațială Americană. După ani de căturări, savanții au descoperit, în sfârșit, o civilizație extraterestră dar, din păcate, aceasta este formată în exclusivitate din femei și nu te poți înțelege în niciun fel cu ele. Singurul mesaj transmis de extraterestre a fost „lasă că știți voi ce-ați făcut”.

Secretarul general al ONU, Pierre de Cebal a convocat o ședință de urgență a organizației în care toate țările lumii să găsească un răspuns la această spinoasă întrebare. „Suntem dispuși să recunoaștem că suntem vinovați, dar nu știm exact ce să recunoaștem. Dacă n-ar sta bosumflați extratereștrii și ar încerca să comunice cu noi normal, ca între oameni, poate am găsi o soluție”.

Primele discuții referitoare la comunicarea cu extratereștrii nu s-au dovedit a fi fructuoase, majoritatea savanților plecând dezamăgiți de la lucru să bea. Acolo, detectoarele super performante de la SETI au receptat alte mesaje amenințătoare din partea extratereștrilor care au fost traduse de lingviști specializați. Mesajele erau „iar bei”, „până la ce oră stai” și „când te-am luat nu erai așa”.

21 februarie 2017 18:02

Alte articole

Vezi mai mult