NASA a prezentat costumul spaţial cu şliţ şi o cască mică pentru penis

Explorarea spațiului continuă într-un ritm susținut. După reușitele miliardarilor Jeff Bezos și Richard Branson, care au ajuns pe orbita terestră, și alte penisuri au acum șansa de a vedea spațiul cosmic. NASA a prezentat noul costum spațial cu șliț și mini-cască pentru penisul astronauților, care vor să-și drăgălească membrul în imponderabilitate.

Oamenii de știință au stat mult pe gânduri până să scoată penisul în spațiu. Existau temeri că lipsa gravitației ar putea bulversa cel mai bun prieten al omului, care ar putea să se sperie, fie temporar, fie definitiv, ceea ce ar provoca multe neplăceri posesorului și femeilor din anturajul său.

La revenirea pe Pământ, un astronaut este asaltat de femei, nu doar pentru curajul său, ci și pentru curajul penisului său, care merită să vadă și el minunile sistemului solar. ”Atunci când l-am scos în căscuța lui, prin șlițul spațial, penisul meu a tresărit de bucuria. Cred că simțea și el poezia galaxiei”, a spus astronautul ”Poppy” D. C. Ball, care a testat casca spațială de penis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 august 2021 13:35
Citește mai mult despre: costum NASA orbită spațiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult