Semnal de alarmă tras de NASA, după de nevertebratele de la PSD, ALDE și UDMR au votat azi legi care transformă justiția în breloc al politicienilor! Agenția spațială americană atrage atenția că hoția pesediștilor e atât de mare încât se vede cu ochiul liber de la mii de ani lumină distanță, ceea ce pune nu doar România, ci întreaga omenire în pericol.

dragnea_PSD_frauda.jpg ”Hoția pesediștilor e atît de mare încât o civilizație extraterestră tocmai ne-a transmis mesajul «Hoților, vă vedem!»”, a avertizat azi reputatul expert NASA Pierre de Cebal. ”Am realizat instant că se refereau la hoții din Parlamentul României, la cârdul de hoți din PSD, ALDE și UDMR care execută ordinele infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea. Mai sunt și alții care fură pe planeta asta, dar aceștia stau de regulă în închisori, nu votează legi în parlament.”

Expertul NASA spune că mesajul civilizației extraterestre poate să însemne inclusiv o declarație de război. ”Când în locul unei forme de salut intergalactic prietenos primești mesajul «Hoților, vă vedem!», cel mai probabil civilizația extraterestră ține să ne avertizeze că urmează să ne extermine, pe motiv că suntem hoți. Și, sincer, la cât de hoți sunt pesediștii, e greu să le explici extratereștrilor că ne judecă greșit”, spune Pierre de Cebal.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Monday, 11.12.2017 19:29 IT & Știința

National Cinematografic