NASA avertizează că nivelul de hoție al pesediștilor e atât de mare încât a devenit vizibil de la mii de ani lumină distanță

Semnal de alarmă tras de NASA, după de nevertebratele de la PSD, ALDE și UDMR au votat azi legi care transformă justiția în breloc al politicienilor! Agenția spațială americană atrage atenția că hoția pesediștilor e atât de mare încât se vede cu ochiul liber de la mii de ani lumină distanță, ceea ce pune nu doar România, ci întreaga omenire în pericol.

”Hoția pesediștilor e atît de mare încât o civilizație extraterestră tocmai ne-a transmis mesajul «Hoților, vă vedem!»”, a avertizat azi reputatul expert NASA Pierre de Cebal. ”Am realizat instant că se refereau la hoții din Parlamentul României, la cârdul de hoți din PSD, ALDE și UDMR care execută ordinele infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea. Mai sunt și alții care fură pe planeta asta, dar aceștia stau de regulă în închisori, nu votează legi în parlament.”

Expertul NASA spune că mesajul civilizației extraterestre poate să însemne inclusiv o declarație de război. ”Când în locul unei forme de salut intergalactic prietenos primești mesajul «Hoților, vă vedem!», cel mai probabil civilizația extraterestră ține să ne avertizeze că urmează să ne extermine, pe motiv că suntem hoți. Și, sincer, la cât de hoți sunt pesediștii, e greu să le explici extratereștrilor că ne judecă greșit”, spune Pierre de Cebal.

Scris de Calin
11 decembrie 2017 20:12
Citește mai mult despre: hoti justitie NASA Parlament PSD

Alte articole

Vezi mai mult