NASA: Gaura neagră e un fel de vizor prin care se uită la noi o babă din alt univers

Cercetătorii confirmă una dintre cele mai mari temeri ale omenirii! Potrivit NASA, imaginile date publicităţii recent arată că imensa gaură neagră din galaxia Messier 87 e, de fapt, un vizor colosal, prin care universul nostru e urmărit cu atenţie de o babă străveche din altă dimensiune.

„Ştiţi cum se spune, nimic nu poate scăpa unei găuri negre. Dacă dăm muzica tare, dacă aducem pe cineva, dacă renovăm, dacă facem duş – prin gaura neagră, cineva urmăreşte toate astea, cel mai probabil o pensionară care nu are altceva mai bun de făcut”, transmite raportul NASA.

Primele cercetări arată că de cealaltă parte a găurii negre s-ar afla o creatură transdimensională în vârstă de 82 trilioane de ani, botezată TantiLenuţa451B de la 6, care pare foarte amabilă, dar nu ratează nicio ocazie să ne bârfească cu celelalte creaturi transdimensionale.

„Mai rău, în fiecare lună ne toarnă la administratorul universului, aşa că mai uşor cu războaiele, fără chefuri după zece seara şi reparaţi-vă paturile dacă scârţâie”, a recomandat directorul NASA, dl Aurel.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

11 aprilie 2019 14:52
Citește mai mult despre: babă gaura neagra NASA vizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult