NASA infirmă declarația lui Smiley din 2010, cum că ar fi plecat și el pe Marte

Odată cu asolizarea robotului InSight pe Marte, Agenția Spațială Americană a anunțat că a finalizat cercetarea începută în 2010 privind prezența cântărețului Smiley din România pe Marte. Concluziile sunt de necontestat, Smiley nu a plecat pe marte așa cum a promis la începutul acestui deceniu.

„Nu am ascuns niciodată faptul că am început această serie nouă de misiuni, cu robotul Curiosity și, acum, cu InSight și pentru a verifica teoria că există Smiley pe Marte. Vorbim de un om care a obținut 3,5 milioane de view-uri pe videoclipul cu pricina, adică de 7 ori mai mult decât am obținut noi pentru video-ul cu aterizarea robotului Curiosity, deci sigur știe ceva”, a declarat șeful NASA, colonelul Douglas Adams.

Roboții trimiși de NASA pe Marte au fost dotați cu instrumente de mare precizie ca să identifice prezența artistului pe planetă, de la camere la microfoane de mare finețe. Totodată, InSight are și aplicația Shazam instalată pe el, pentru că poate detecta ușor melodii cântate de Justin Bieber, Mocheeba, The Wanted sau ce alți artiști mai sunt muză pentru cântărețul român.

Scris de Ef
27 noiembrie 2018 16:11
Citește mai mult despre: marte NASA Smiley

Alte articole

Vezi mai mult