NASA, pregătită să trimită și femei în cosmos! Pe Staţia Spaţială Internaţională a fost inaugurată bucătăria

Sătulă să tot audă acuzații că nu trimite suficiente femei pe stația spațială, NASA a decis să ia măsuri. În urma unor investiții importante, agenția spațială americană a inaugurat o bucătărie modernă pe Staţia Spaţială Internaţională, astfel de de acum încolo va avea în sfârșit motive să trimită și femei în spațiu.

”Celor care presupun că vom trimite femei în bucătăria de pe stația spațială ca să le punem la gătit, vreau să le spun clar că se înșală”, a ținut să precizeze directorul NASA. ”Nu, femeile le trimitem acolo ca să spele vase și să curețe cartofi, nu ca să gătească. Gătitul va fi făcut în continuare de profesioniști pricepuți, deci de bărbați. Nu ne putem juca cu alimentația celor de pe stația spațială lăsând femeile să gătească!”

Specialiștii NASA mai au însă de rezolvat un aspect extrem de important. ”Problema e că toate costumele pentru cosmonauți arată la fel, din rațiuni de securitate ele nu pot fi diferite, iar să avem mai multe femei îmbracate identic în același loc, fie el chiar și o bucătărie, poate duce la scandaluri imense. E un lucru pe care ne chinuim să-l rezolvăm, dar s-ar putea ca asta să dureze, că deocamdată n-avem nici o idee despre cum am putea scăpa de problema asta”, recunoaște directorul NASA.

Scris de Calin
27 ianuarie 2018 08:01
Citește mai mult despre: femei NASA

Alte articole

Vezi mai mult