NASA roagă farmaciile din București să mai stingă luminile noaptea

Agenția Națională pentru Avioane și Spațiul Intergalactic (NASA) a transmis azi un mesaj Asociației Farmaciilor din București, prin care le roagă să mai stingă neoanele în formă de cruce, care clipocesc încontinuu în fiecare noapte, deși toate farmaciile sunt închise.

”Ok, înțelegem să lăsați neoanele pornite la farmaciile non-stop, dar dă-o dracului, cred că voi consumați tot curentul de la Reactorul 1 Cernavodă numai pe lumini de farmacie”, a comentat Decebal David McPherson, directorul agenției americane.

NASA precizează că din cauza luminilor nu mai pot observa nebuloasele prin telescop și că astronauții de pe Stația Spațială Internațională nu pot dormi din cauza luminilor puternice. ”E mai rău decât atunci când ne bagă chinezii laserele în ochi de pe stația lor”, spune Christian White, astronaut american.

”Catena. What the FUCK is Catena??!”, a exclamat și președintele Donald Trump, după ce a citit mailurile prin care astronauții se plângeau de luminile farmaciilor. Președintele american chiar s-a interesat discret dacă s-ar prinde cineva că bombardează nuclear Bucureștiul, ca să scape de luminile imbecile.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 septembrie 2020 17:09
Citește mai mult despre: catena farmacie NASA spațiu trump

Alte articole

Vezi mai mult