NASA a confirmat azi că Terra este probabil singura planetă din Univers unde se manifestă anomalia cunoscută sub numele de veganism. ”Noi, oamenii, nu suntem singuri în Univers, însă nu același lucru se poate spune despre vegani. Ei sunt singuri în Univers, indiscutabil”, a confirmat azi Pierre de Cebal, purtătorul de cuvânt al agenției spațiale americane.

planeta_terra_spatiu.jpg Specialiștii NASA sunt de părere că veganii ar putea fi unul dintre motivele pentru care alte civilizații evită să ne contacteze. ”Serios, cunoașteți vreo persoană inteligentă care ar vrea să se întâlnească de bunăvoie cu un vegan?”, s-a întrebat retoric Pierre de Cebal. 

NASA spune că nu întâmplător acum zeci de ani, când boala veganismului încă nu lovise planeta noastră, se raportau mult mai multe cazuri de posibile nave extraterestre. ”Cum s-au înmulțit veganii, cum a scăzut numărul de vizite extraterestre. Iar noi, cei de la NASA, nu credem în coincidențe. De la vegani ni se trage”, spune Pierre de Cebal.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 02.09.2019 21:35 IT & Știința

National Cinematografic