Vasluienii sfidează încă o dată toate legile cunoscute ale fizicii! În această dimineaţă, câţiva angajaţi NASA au urmărit cu stupoare cum Vasile Ţ., cosmonaut dintr-o comună de lângă Huşi, dispare într-o gaură neagră doar ca să reapară, viu şi nevătămat, câteva minute mai târziu.

cosmonaut_vasluian_gaura_neagra.jpg
Potrivit colegilor, curajosul cosmonaut căuta nişte ţuică pe care nu mai ştia unde a ascuns-o. “Ştiut fiind că o gaură neagră atrage toate drăciile, Vasile a presupus că aceasta i-a înghiţit şi trăscăul. Noi i-am spus că-i nebun şi că mai bine bea vin cu noi, dar el a ţinut morţiş să intre în gaură după nenorocita aia de ţuică. Nu ştiu cum a reuşit să iasă. Acum îl cam doare capul, dar în rest n-are nimic”, a declarat un alt locatar al staţiei spaţiale.

“Vreme de decenii, am fost convinşi că niciun fel de materie nu poate ieşi din câmpul gravitaţional al unei găuri negre”, spune Jeremy Siffredi, fizician. “Când l-am văzut pe Vasile intrând vesel în gaură şi ieşind, dezamăgit, pe partea cealaltă, tot ce ştiam despre Univers s-a năruit.”

La scurt timp după dezvăluirile NASA, pe internet a început să circule o teorie a conspiraţiei conform căreia vasluianul ar fi găsit, de fapt, o grămadă de alcool în gaura neagră, dar l-ar fi băut singur, chiar acolo, ca să nu se prindă şi alţi drojdieri.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 23.11.2016 20:01 IT & Știința

National Cinematografic