NASA va devia un asteroid ca să poată vedea o extraterestră dezbrăcată

Oamenii de știință de la NASA vor să devieze un asteroid, care e plasat într-o poziție nefericită. Asteroidul blochează complet telescoapele americanilor, îndreptate spre o extraterestră superbă din constelația Lebedei, care se dezbracă în fiecare seară. Asteroidul acoperă însă exact partea interesantă și există unii care susțin chiar că respectiva extraterestră ar avea trei sâni, fapt care trebuie studiat intens.

”Este în interesul științei să eliminăm pericolul pe care îl prezintă acest asteroid. El ar putea să-și schimbe orbita și să acopere și pelvisul extraterestrei, o altă zonă care ne interesează foarte tare pe noi oamenii de știință”, explică Louis Fasthand, cercetător NASA.

Pentru deviere, savanții NASA au adaptat o rachetă specială, cu două mâini robotice. Acestea vor prinde asteroidul și îl vor frământa bine, apoi îl vor ciupi și-i vor crește temperatura până când din asteroid vor țâșni jeturi de gaz, care vor deturna traiectoria. Imediat după deviere, savanții vor urmări intens efectele. Devierea a fost programată pentru orele 20:00, când extraterestra se bagă la duș.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 noiembrie 2021 16:11
Citește mai mult despre: asteroid NASA

Alte articole

Vezi mai mult