Nație de m*iști! România nu trimite pe Lună un rover, ci un ATV

România s-a înscris și ea în cursa spațială după ce până și Australia, o țară formată din canguri și cărbune a anunțat că va trimite un rover pe Lună. Din păcate agenția noastră spațială a putut să obțină finanțare doar pentru trimiterea unui ATV pe lună.

„Dom’le, deci mi-a explicat un ochelarist de la ROSA, gen, trebuie să fim și noi pe lună că se face bani, afaceri, merge, gen te spargi din manevre cu Helium 3. Și-am zis da, da’ n-avem noi bani de faze de-astea, dar ce-ar fi dacă am face bani din turism, știi ce zic? Adică trimitem și noi vreo 5 ATV-uri pe lună să se distreze și ăilalți când mai merg pe-acolo, le luăm 150 de lei pe oră și ne umplem de bani”, a declarat ministrul Cercetării din România.

În ciuda protestelor internaționale, România a demarat deja procedurile pentru timiterea de ATV-uri pe lună. În momentul de față savanții se concentrează pe construirea unei boxe bluetooth care să poată să fie folosită pe Lună. „Din cauza lipsei atmosferei, manelele nu se aud suficient de tare, deși e volumul la maxim. Încercăm să găsim o metodă prin care să transmitem sunetul prin vid, și-aici deja intrăm în teorie cuantică. Dar, în principiu, sperăm să se audă bine măcar refrenul”, spun oamenii de știință români.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

7 septembrie 2023 18:08
Citește mai mult despre: atv Luna rover

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult