Nea Costel organizează azi dezbaterea „E bine să bei sau nu e bine să nu bei?”

În această seară va fi organizată prima dezbatere dintr-o serie de evenimente de tip Ted Talk organizate de celebrul Nea Costel, Drojdier, transmisă Live pe Facebook. Intitulată „E bine să bei sau nu e bine să nu bei?”, dezbaterea va analiza în amănunt avantajele ebrietății versus dezavantajele sobrietății, un debut-manifest pentru ceea ce se dorește a fi o gală a inteligenței de birt.

”Participanții la dezbatere vor analiza aspectele pozitive ale consumului de băutură. Se va discuta cu siguranță de inspirația la beție, de geniul din fundul sticlei, vor fi prezentați Hemingway și evident se va spune că și Brâncuși destupa câteva sticle pentru oaspeții lui din Impasse Ronsin”, explică Decebal Popescu, unul din vorbitorii de la conferința de diseară.

Dezbaterea va avea și o probă practică surpriză, adică Nea Costel va consuma în mod demonstrativ un pet de bere ca să-și ascută intelectul pentru înfruntarea cu negaționiștii. Fiecare vorbitor va avea 3 minute să-și argumenteze ce susține și dacă cineva depășește timpul Nea Costel, moderatorul dezbaterii, îl va pune la punct cu un ”Ți-a expirat timpul alocat, dă-te-n p… mea!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 martie 2022 18:56
Citește mai mult despre: alcool băutură birt dezbatere nea Costel

Comentarii 1 comentariu

  • Si cu o sticla in mana ridicata intr-o parte a rostit celebra replica ” Tu BEi sau tu nu BEi !”

Alte articole

Vezi mai mult