Net foloseşti, net primeşti. Ieri un român a făcut trafic de date pe mobil cât toată planeta în anul 2001

Un român a reuşit o performanţă inedită, aceea de a depăşi într-o zi întreg traficul de date al planetei din anul 2001. Tânărul Tudor G spune că nici nu şi-a dat seama, pentru că nu a făcut nimic special, doar a stat pe net, ca de obicei, şi a dat Like-uri, s-a jucat online, a pus nişte poze pe Instagram, a citit ştiri şi aşa mai departe, aproape toată ziua.

La un moment dat a primit un mesaj de felicitare de la şeful internetului, Mark Zuckerberg, care i-a spus că a consumat cât toată planeta în 2001. Cu toate astea, netul parcă nu i se mai termina: “Nu înţelegeam ce se întâmplă. Deși sunt pe cartelă, după ce consumam net, primeam altul. Pentru fiecare Mega consumat, îmi mai intra unul”, povesteşte încântat Tudor G.

Acesta şi-a întrebat prietenii pe Messenger dacă nu cumva i-a băgat vreunul credit pe cartelă, ca să facă o glumă, dar aceştia l-au asigurat că nu, şi că de fapt el le e dator lor câteva beri. “Mi-au zis că probabil am o opţiune Vodafone activată şi beneficiez de oferta NET foloseşti, NET primeşti”, spune Tudor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 aprilie 2017 11:58
Citește mai mult despre: net trafic Vodafone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult