Neti Sandu îl acuză pe Busu că propagă teorii neştiinţifice

Teoriile abracadabrante propagate de Florin Busuioc, zis și Busu, în rubrica Meteo de la ProTV, au fost taxate dur de Neti Sandu, care nu e de acord ca pe postul la care lucrează și ea să apară asemenea informații lipsite de fundament științific.

”E trist că Busu o dă în teoria conspirației, cu marile companii, cu vaccinul, cu virusul și alte aberații de genul ăsta. Pentru o persoană în zodia Capricorn cu ascendent în Gemeni, mă așteptam la mai multă seriozitate din partea lui”, spune Neti Sandu.

Doamna Neti a încercat totuși să-l ajute și i-a făcut astrograma, dar se pare că Busu va continua s-o țină pe conspirații până când Soarele va intra în conjuncție cu Neptun, iar Marte va fi în casa dragostei, ceea ce îi va curăța chakrele prezentatorului de toate inepțiile cu conspirații reptiliene.

Ca să scape mai repede, doamna Neti l-a sfătuit pe Busu să se vadă cu cineva din zodia Berbec, care îi va accentua latura rațională: ”Sub nicio formă să nu meargă la psiholog, că dacă dă peste unul în Ophiucus, e jale”, spune Neti.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 decembrie 2020 16:17
Citește mai mult despre: busu conspirație Neti zodie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult