Dacă în alți ani s-au găsit de fiecare dată voci care să conteste câștigătorul Nobelului pentru Medicină, anul acesta avem unanimitate: toată lumea, dar absolut toată lumea este de acord că medicul care a spus că poți să bei în timp ce iei ”pastilele alea” este cel mai îndreptățit să primească premiul de aproape 1 milion de euro.

nea_costel_nobel_medicina.jpg Medicul Pierre de Cebal, câștigătorul din acest an, a uluit întreaga lume medicală după ce, întrebat fiind de un pacient ”Domnu’ doctor, am voie să beau dacă iau pastilele astea?”, a răspuns cu un incredibil ”Da, nicio problemă, poți bea liniștit. Doar să iei pastilele la timp”.

”Nici un alt medic nu s-ar fi gândit la un astfel de răspuns”, a explicat șeful juriului care a decernat Nobelul pentru Medicină. ”Practic, s-au deschis orizonturi nebănuite în medicină. Faptul că pacientul poate bea alcool cât timp ia pastilele reprezintă o veritabilă revoluție copernicană. După mine, medicul merită premiul Nobel pentru Medicină încă 10 ani de aici încolo pentru revoluționara sa realizare.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 07.10.2019 20:59 IT & Știința

National Cinematografic