Nobelul pentru Medicină, acordat medicului care a zis că poţi să bei când iei ”pastilele alea”

Dacă în alți ani s-au găsit de fiecare dată voci care să conteste câștigătorul Nobelului pentru Medicină, anul acesta avem unanimitate: toată lumea, dar absolut toată lumea este de acord că medicul care a spus că poți să bei în timp ce iei ”pastilele alea” este cel mai îndreptățit să primească premiul de aproape 1 milion de euro.

Medicul Pierre de Cebal, câștigătorul din acest an, a uluit întreaga lume medicală după ce, întrebat fiind de un pacient ”Domnu’ doctor, am voie să beau dacă iau pastilele astea?”, a răspuns cu un incredibil ”Da, nicio problemă, poți bea liniștit. Doar să iei pastilele la timp”.

”Nici un alt medic nu s-ar fi gândit la un astfel de răspuns”, a explicat șeful juriului care a decernat Nobelul pentru Medicină. ”Practic, s-au deschis orizonturi nebănuite în medicină. Faptul că pacientul poate bea alcool cât timp ia pastilele reprezintă o veritabilă revoluție copernicană. După mine, medicul merită premiul Nobel pentru Medicină încă 10 ani de aici încolo pentru revoluționara sa realizare.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 octombrie 2019 18:10

Alte articole

Vezi mai mult