Nobelul pentru Medicină, acordat medicului care a zis că poţi să bei când iei ”pastilele alea”

Dacă în alți ani s-au găsit de fiecare dată voci care să conteste câștigătorul Nobelului pentru Medicină, anul acesta avem unanimitate: toată lumea, dar absolut toată lumea este de acord că medicul care a spus că poți să bei în timp ce iei ”pastilele alea” este cel mai îndreptățit să primească premiul de aproape 1 milion de euro.

Medicul Pierre de Cebal, câștigătorul din acest an, a uluit întreaga lume medicală după ce, întrebat fiind de un pacient ”Domnu’ doctor, am voie să beau dacă iau pastilele astea?”, a răspuns cu un incredibil ”Da, nicio problemă, poți bea liniștit. Doar să iei pastilele la timp”.

”Nici un alt medic nu s-ar fi gândit la un astfel de răspuns”, a explicat șeful juriului care a decernat Nobelul pentru Medicină. ”Practic, s-au deschis orizonturi nebănuite în medicină. Faptul că pacientul poate bea alcool cât timp ia pastilele reprezintă o veritabilă revoluție copernicană. După mine, medicul merită premiul Nobel pentru Medicină încă 10 ani de aici încolo pentru revoluționara sa realizare.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 octombrie 2019 18:59
Citește mai mult despre: nobel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult