Marian Coltea din Berceni e cunoscut în tot blocul pentru că are 6 lăzi frigorifice în boxă, toate pline cu cefe. Acesta a început să adune cefe de la toate animalele, după ce a auzit că vine sfârșitul lumii.cefe_de_animale_noe.jpg

Cel mai greu a fost cu cefele de balenă albastră, care au 4 tone și sunt ținute în camera serverelor la corporația unde Marian lucrează: ”Atmosfera e controlată la 4 grade Celsius și doar eu am cheie. Trebuia să fiu prost să nu profit. Doar sunt român”, spune Marian.

Marian a adunat singur cefe de la multe animale, preucm râmele, viermii de mătase, sau cefele de albină, pe care le-a măcelărit cu o pensetă. Acesta e convins că cefele trebuie păstrate pentru posteritate: ”La cum îi văd pe tinerii de azi, doar cu ochii în telefoane, ăștia vor fi prea proști să înțeleagă cât de bună e o ceafă pe grătar”, spune Marian.

Marian e hărțuit constant de ”labagiii de la Greenpeace”, care îl acuză că are cefe de raton pestriț, de tigru-curcubeu, de emu creț și de alte animale rare sau pe cale de dispariție.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Friday, 30.11.2018 10:17 IT & Știința

National Cinematografic