Noe de România! Un bărbat are în frigider câte 2 cefe de la fiecare specie de animal

Marian Coltea din Berceni e cunoscut în tot blocul pentru că are 6 lăzi frigorifice în boxă, toate pline cu cefe. Acesta a început să adune cefe de la toate animalele, după ce a auzit că vine sfârșitul lumii.

Cel mai greu a fost cu cefele de balenă albastră, care au 4 tone și sunt ținute în camera serverelor la corporația unde Marian lucrează: ”Atmosfera e controlată la 4 grade Celsius și doar eu am cheie. Trebuia să fiu prost să nu profit. Doar sunt român”, spune Marian.

Marian a adunat singur cefe de la multe animale, preucm râmele, viermii de mătase, sau cefele de albină, pe care le-a măcelărit cu o pensetă. Acesta e convins că cefele trebuie păstrate pentru posteritate: ”La cum îi văd pe tinerii de azi, doar cu ochii în telefoane, ăștia vor fi prea proști să înțeleagă cât de bună e o ceafă pe grătar”, spune Marian.

Marian e hărțuit constant de ”labagiii de la Greenpeace”, care îl acuză că are cefe de raton pestriț, de tigru-curcubeu, de emu creț și de alte animale rare sau pe cale de dispariție.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 noiembrie 2018 10:17
Citește mai mult despre: berceni cefe noe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult