Noi acuzații. Doctorul de la Iași a ascuns cardurile de nevastă într-un pacient

Informații noi în dosarului medicului care implanta stimulatoare cardiace prelevate de la morți. Se pare că medicul se folosea de pacienți ca să-și ascundă în trupurile lor diverse obiecte, în special cardurile bancare, pe care le ascundea de nevastă în perioade critice, cum ar fi de Black Friday, în vacanțe, înainte de Crăciun sau de ziua ei.

Asta explică de ce medicul le cerea pacienților să revină foarte des la spital, ca să-i opereze. Se pare chiar că pe un pacient l-a chemat inclusiv la un magazin, a plătit cu el un pachet de țigări, folosind un card contactless implantat în cutia toracică, după care l-a externat pe pacient și i-a zis că e în regulă, de data aia nu era nevoie să-i dea și șpagă.

Au fost situații când medicul a vrut să facă plăți online cu unele carduri implantate în pacienți și i-a operat doar ca să vadă codul CVV, necesar pentru finalizarea tranzacției. A fost dificil să afle în care pacient și-a implantat un anumit card, că nu le băga pe toate în aceeași persoană, pentru că, doamne ferește, soția putea să se prindă și să folosească pacientul cu cardurile ca să-l șantajeze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 februarie 2023 15:05
Citește mai mult despre: carduri impant medic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult