Credeai că AirPods de la Apple sunt un exemplu clasic de design prost? Prost eşti tu! CEO-ul Apple, Tim Cook, le-a atras recent atenţia fanilor că poartă greşit noile căşti, pentru că acestea sunt proiectate să fie introduse nu în urechi, ci direct în anus, fapt indicat chiar şi pe cutie.

appleairpodsinstalare.jpg
“Bineînţeles că o să le pierzi dacă le ţii în urechi. Citiţi, fraţilor, ce scrie pe ambalaj!”, a exclamat Cook. “AirPods sunt primele căşti rectale, o adevărată revoluţie în tehnologia hi-fi. Încercaţi să ascultaţi nişte dubstep la ele, veţi simţi fiecare vibraţie direct în colon, mai ceva ca în club! Trebuie doar să fie atent lubrifiate şi introduse în posterior, repet, în cur, nu în urechi ca pocnitorile alea de la Samsung.”

Constatând eroarea în care se aflau, câţiva fani iPhone şi-au împlântat deja noile căşti în anus şi sunt foarte încântaţi de profunzimea başilor, dar şi de senzaţia gâdilicioasă pe care ţi-o dau sunetele înalte.

“În plus, îţi lasă urechile libere pentru vorbit cu prietenii. Nimeni n-o să îşi dea seama că, de fapt, în maţul gros ai un concert Coldplay”, a declarat Cătălin Botezatu, client vechi al Apple şi autodeclarat pasionat de Cook.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 08.09.2016 15:05 IT & Știința

National Cinematografic