Noile căşti Apple cad din urechi fiindcă le ţii greşit! Pe cutie scrie clar “A se introduce în anus”

Credeai că AirPods de la Apple sunt un exemplu clasic de design prost? Prost eşti tu! CEO-ul Apple, Tim Cook, le-a atras recent atenţia fanilor că poartă greşit noile căşti, pentru că acestea sunt proiectate să fie introduse nu în urechi, ci direct în anus, fapt indicat chiar şi pe cutie.

“Bineînţeles că o să le pierzi dacă le ţii în urechi. Citiţi, fraţilor, ce scrie pe ambalaj!”, a exclamat Cook. “AirPods sunt primele căşti rectale, o adevărată revoluţie în tehnologia hi-fi. Încercaţi să ascultaţi nişte dubstep la ele, veţi simţi fiecare vibraţie direct în colon, mai ceva ca în club! Trebuie doar să fie atent lubrifiate şi introduse în posterior, repet, în cur, nu în urechi ca pocnitorile alea de la Samsung.”

Constatând eroarea în care se aflau, câţiva fani iPhone şi-au împlântat deja noile căşti în anus şi sunt foarte încântaţi de profunzimea başilor, dar şi de senzaţia gâdilicioasă pe care ţi-o dau sunetele înalte.

“În plus, îţi lasă urechile libere pentru vorbit cu prietenii. Nimeni n-o să îşi dea seama că, de fapt, în maţul gros ai un concert Coldplay”, a declarat Cătălin Botezatu, client vechi al Apple şi autodeclarat pasionat de Cook.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

8 septembrie 2016 13:05
Citește mai mult despre: airpods anus Apple casti iPhone tim cook

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult