Cine ar fi crezut că Bacul poate fi uşor? Un absolvent al liceului "Sergiu Cantacuzino" din Brăila a avut un noroc chior la proba de competenţe digitale, după ce a tras biletul cu League of Legends. În loc să dea dovadă că ştie Office sau noţiuni de C++, tânărul a trebuit să distrugă, în faţa unei comisii de profesori, nexusul unei echipe de coreeni despre care toată lumea ştia că sunt nişte codaţi infecţi.

Nefiind un n00b, tânărul a făcut faţă cu brio probei şi a continuat să joace ore întregi, în aplauzele comisiei.

lol_la_bac_proba_competente.jpg

"Să-l fi văzut cum clicăie! Ăştia sunt tinerii de care avem nevoie!", a exclamat, plin de mândrie, un profesor de Counterstrike de la acelaşi liceu. "Pe vremea mea erau mai puţine resurse, la orele de informatică făceam lucruri mult mai simple - Supaplex, Commander Keen, cel mult un Duke Nukem. Cu aşa ceva nu te primea nici măcar la Politehnică, darămite la MIT sau Caltech!"

"Csf, n-ai csf", a comentat un coleg mai ghinionist, căruia i-a picat un subiect relativ uşor de Hearthstone, dar n-a reuşit să obţină 3 victorii cu şamanul şi a atins cu greu calificativul de n00b.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 22.06.2016 17:49 IT & Știința

National Cinematografic