Nou simptom Covid. Ai murit, dar ai votat la locale și europarlamentare

Specialiștii în virusuri revin cu un studiu uluitor despre cei infectați cu Covid 19. Într-un număr imens de cazuri, peste 500.000, se pare că a apărut un nou simptom. Nu doar că ai murit de Covid în perioada 2020-2023, dar ieri ai și votat la europarlamentare și locale.

Noul simptom apare în toate localitățile, dar mai ales în Capitală, unde zeci de mii de oameni morți de Covid figurează pe listele de alegători prezentați la urne în acest weekend. ”Se pare că vaccinul nu a funcționat, nici medical și nici electoral și eu voi cere explicații de la Vlad Voiculescu, pentru că el a cumpărat nenorocirile alea de vaccinuri”, explică Arafat, șeful DSU.

Medicii sunt bulversați de această situație și au cerut imagini de la camerele video din toată țara, pentru că vor să vadă cu ochii lor cum a ieșit mortul din groapă și s-a deplasat la secția de vot. ”Avem indicii că persoanele respective, moarte de Covid, dar care totuși s-au prezentat, ar fi votat în trecut tot cu PSD-PNL, acestea reprezentând cele mai întâlnite comorbidități la aceste cazuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 iunie 2024 13:01
Citește mai mult despre: alegeri covid mort secție

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult