Noua aplicaţie de taxi a Primăriei Bucureşti îţi ia din cont 10 lei la fiecare cursă şi-i donează la Catedrală

Întortocheate sunt căile Bucureștiului! Noua aplicație de taxi a Primăriei e deja gata și a fost făcut-o de un IT-ist de la Patriarhie, printr-o donație a Bisericii, lucru extrem de bizar, pentru că e foarte dubios ca Biserica să dea ceva, când popii știu doar să ia. Experții au analizat softul și, surpriză, la fiecare cursă, indiferent de distanță sau durată, aplicația transferă 10 RON din contul clientului în contul Patriarhului, cu detalii plată ”donație Catedrală, să fie primit”.

Când trece pe lângă o biserică, aplicația donează automat și 5 lei la cutia milei, deci o cursă prin București e destul de costisitoare. Chiar și taximetriștii spun că n-au văzut aplicație care să plimbe clientul mai rău decât l-ar plimba ei: ”Am avut o cursă de la Tineretului la Foișor. Păi ne-a dus pe la 30 de biserici, ziceai că suntem în pelerinaj, nu în taxi”, se plânge șoferul.

Aplicația e dezavantajoasă și pentru șoferi, pentru că banii pentru cursă se duc direct în contul unei persoane fizice din Voluntari. Patriarhul susține că nu are nicio implicare, dar că nu are sens să returneze banii, pentru că nu e bine să te atingi de ce-i al lui Dumnezeu, eu nu mă bag”, ar fi spus Patriarhul.

Scris de Ionut
14 ianuarie 2018 09:01
Citește mai mult despre: aplicatie bani Firea Patriarh taxi

Alte articole

Vezi mai mult