Nouă funcționalitate la Whatsapp. Cu 5 euro poți afla ce vorbesc alții despre tine

Whatsapp va introduce o serie de opțiuni cu plată pentru cea mai populară aplicație gratuită de mesagerie. Întrucât majoritatea celor care o folosesc o fac prin tot felul de grupuri acum, pentru doar 5 euro pe lună, poți afla ce vorbește cineva despre tine în grup fără să fii prezent în el.

Cel care este bârfit nici nu trebuie să investigheze cine sau dacă cineva îl bârfește pentru că va primi o notificare când este menționat în grupuri din care nu face parte. „Mesajele de pe WhatsApp sunt criptate, că să nu le acceseze oricine, apoi ajung la noi, unde le decriptăm și le vindem apoi persoanelor interesate, fie că sunt FBI, state teroriste sau diverse rețele de pedofili”, a explicat un oficial META, compania care deține aplicația de mesagerie.

Reprezentanții companiei spun că noua opțiune nu încalcă drepturile la viață privată sau ceva similar, pentru că la început scrie că „datele personale sunt foarte importante pentru ei. Până acum această funcționalitate era disponibilă doar guvernelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 iunie 2023 09:34
Citește mai mult despre: barfa whatsapp

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult