Sectorul mineritului începe să-şi revină! România dă din nou clasă vecinilor cu sectorul IT supradezvoltat, cel mai bun exemplu fiind o româncă de-a noastră, sexy, care a descoperit o afacere de nişă, minarea de euro online. Spre deosebire de minarea cripto-monedei bitcoin, care e ceva de domeniul trecutului, minarea de euro e mult mai simplă și mai avantajoasă.minare_euro_online.jpg

Aceasta explică modul în care 100 de euro apar în cont: ”Nu necesită nici servere, nici calcule, nici foarte multă inteligenţă. “Am un webcam, un dildo şi un cont. Minez euro de la clienţi. Cu cât se uită mai mult, cu atât minez mai mult euro de la un client”, spune Florina, care spune că nu e videochatistă, ci inginer financiar IT. Acesteia îi merge atât de bine mineritul, că are mult mai mulți bani decât vecinul ei, care a făcut 5 ani de Politehnică și care acum e clientul ei.

”Cel mai bine mineritul de euro online merge când mă îmbrac în miner, îmi pun și o cască și sondez mina unei prietene, în direct, după care mă sondează ea pe mine, și apoi explodăm împreună cu clienții, de ne sar căștile de pe cap. Atunci îmi explodează și mie contul cu euro”, spune Florina.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 22.01.2018 21:35 IT & Știința

National Cinematografic