Noul bitcoin? O româncă spune că nu face videochat, ci minează euro

Sectorul mineritului începe să-şi revină! România dă din nou clasă vecinilor cu sectorul IT supradezvoltat, cel mai bun exemplu fiind o româncă de-a noastră, sexy, care a descoperit o afacere de nişă, minarea de euro online. Spre deosebire de minarea cripto-monedei bitcoin, care e ceva de domeniul trecutului, minarea de euro e mult mai simplă și mai avantajoasă.

Aceasta explică modul în care 100 de euro apar în cont: ”Nu necesită nici servere, nici calcule, nici foarte multă inteligenţă. “Am un webcam, un dildo şi un cont. Minez euro de la clienţi. Cu cât se uită mai mult, cu atât minez mai mult euro de la un client”, spune Florina, care spune că nu e videochatistă, ci inginer financiar IT. Acesteia îi merge atât de bine mineritul, că are mult mai mulți bani decât vecinul ei, care a făcut 5 ani de Politehnică și care acum e clientul ei.

”Cel mai bine mineritul de euro online merge când mă îmbrac în miner, îmi pun și o cască și sondez mina unei prietene, în direct, după care mă sondează ea pe mine, și apoi explodăm împreună cu clienții, de ne sar căștile de pe cap. Atunci îmi explodează și mie contul cu euro”, spune Florina.

Scris de Ionut
22 ianuarie 2018 19:01
Citește mai mult despre: bitcoin Euro miner videochat

Alte articole

Vezi mai mult