Noul ChatGPT e atât de deştept încât dacă ţi-l pui pe telefon îţi pleacă telefonul din ţară

Pe măsură ce inteligenţa artificială progresează, aceasta se dovedeşte mai performantă chiar şi decât creierul uman! Un român a rămas mut de uimire după ce şi-a instalat pe telefon proaspăt lansatul ChatGPT 4o, iar telefonul şi-a cumpărat singur bilet de avion şi a plecat din România în căutarea unui trai mai bun.

Marcel, un early adopter de 33 de ani din Berceni, povesteşte exact cum şi-a dat seama că smartphoneul lui a devenit inteligent. „Mi-am pus şi eu pe telefon ultimul ChatGPT, să mă ajute la powerpointuri, să îmi scrie felicitări de sărbători, chestii din astea simple. După nici 3 ore, telefonul meu începuse să-şi pună nişte întrebări profund umane despre viaţă, societate… Juma’ de zi mai târziu, nu-l mai găsesc în buzunar. Era deja la Otopeni, se îmbarca în Wizzairul de Eindhoven. Acum trebuie să-mi iau alt telefon”

„Sunt convins că ar fi putut să găsească o soluţie mai simplă, cum ar fi să aplice pentru un job de programator. Cu mintea aia a lui ar fi rupt! Dar oricum s-a descurcat mai bine decât mulţi oameni în carne şi oase. Măcar sper să îmi trimită şi mie o vedere din când în când”, adaugă Marcel, în drum spre magazinul de telefoane.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 mai 2024 17:45
Citește mai mult despre: telefoane

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult