Noul Ford de la Craiova, dotări revoluţionare. La impact nu sare airbagul, ci sabia, să te baţi cu şoferul care te-a lovit

Craiova ne arată încă o dată că nu a fost aleasă aiurea pentru fabricarea Oltcitului în anii ‘80. Noul Ford Ecosport, care se produce acum în Bănie, are dotări adaptate pieţei locale. La un impact mai dur, din maşină sar câteva săbii, pentru fiecare pasager, pentru ca şoferul şi prietenii lui din maşină să poată ataca şoferul care a produs impactul.

Noul model e atât de căutat, că pe primul exemplar ieşit pe uşa fabricii s-au tăiat cu săbiile două clanuri de craioveni. Maşina a primit 5 stele la impactul cu alte autoturisme şi 4,5 stele la impactul cu săbii, un test special, făcut doar pe acest model fabricat la Craiova.

Precum modelele eleganţei supreme, Rolls Royce, care au o umbrelă în portieră, Ecosport de la Craiova are o katana în torpedo, un satâr în locul roţii de rezervă şi pe plafon se pot monta până la 4 furci, pe un suport dedicat, opţiunea costând 120 de Euro, o sumă infimă faţă de plăcerea de a intimida alţi şoferi cu o furcă.

Ca noutate absolută, geamul şoferului are o formă specială, care permite scoaterea sabiei şi lupta cu alţi şoferi care vin din sens opus, exact ca la turnir. Noul model a determinat poliţia din Craiova să modifice legea circulaţiei: acum o înţelegere amiabilă la o tamponare uşoară înseamnă fără sabie.

Scris de Ionut
16 octombrie 2017 19:27
Citește mai mult despre: Craiova Ecosport Ford sabie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult