Automatizarea locuinței aduce o mulțime de avantaje dar și niște obstacole nebănuite. De exemplu, noul Google Smart Home care permite destule îmbunătățiri ale casei dar și bagă reclame în prostie, că totul trebuie plătit.

veceu-yango.jpg

„Sincer, nu mă deranja că Google îmi colectează datele persoanle pe care le las în veceu, dar au început să fie enervante reclamele. Trag apa, trebuie să stau cinci secunde să îmi spună de Yango. Măcar asta e ok, că e scurtă, dar să vezi pe aia de la E-Toro, la care trebuie să dau și skip cu mâinile ude, că tocmai m-am spălat”, spune Iancu Diaconu, un tânăr care și-a transformat locuința într-un adevărat smart-home.

Ce-i drept, există și o variantă de automatizare fără reclame, care necesită un abonament de 9 euro pe lună. Cu acesta poți trage apa instantaneu și aprinde lumina în beci imediat, pentru că nu mai primești publicitate. Există și abonamentul „Family” de 15 euro, în care poți să tragi apa instantaneu și tu dar și soția sau copiii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 13.11.2019 20:09 IT & Știința

National Cinematografic