Automatizarea locuinței aduce o mulțime de avantaje dar și niște obstacole nebănuite. De exemplu, noul Google Smart Home care permite destule îmbunătățiri ale casei dar și bagă reclame în prostie, că totul trebuie plătit.

veceu-yango.jpg

„Sincer, nu mă deranja că Google îmi colectează datele persoanle pe care le las în veceu, dar au început să fie enervante reclamele. Trag apa, trebuie să stau cinci secunde să îmi spună de Yango. Măcar asta e ok, că e scurtă, dar să vezi pe aia de la E-Toro, la care trebuie să dau și skip cu mâinile ude, că tocmai m-am spălat”, spune Iancu Diaconu, un tânăr care și-a transformat locuința într-un adevărat smart-home.

Ce-i drept, există și o variantă de automatizare fără reclame, care necesită un abonament de 9 euro pe lună. Cu acesta poți trage apa instantaneu și aprinde lumina în beci imediat, pentru că nu mai primești publicitate. Există și abonamentul „Family” de 15 euro, în care poți să tragi apa instantaneu și tu dar și soția sau copiii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 13.11.2019 20:09 IT & Știința

National Cinematografic